• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Perkins Brailleschrijfmachine Blauw

Fabrikant: Perkins
Perkins Brailleschrijfmachine Blauw is een betrouwbare toestel heeft de toets des tijds doorstaan.De Standard Perkins Brailler werd in 1951 door Perkins ontworpen maar is nog steeds geschikt voor dagelijks brailletypwerk.
Meer informatie >
 1.285,38
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Perkins Brailleschrijfmachine Blauw  is een betrouwbare toestel heeft de toets des tijds doorstaan.De Standard Perkins Brailler werd in 1951 door Perkins ontworpen maar is nog steeds geschikt voor dagelijks brailletypwerk.

Met dit model heeft Perkins de klassieke Brailler opnieuw uitgevonden.
Het toestel heeft een nieuwe elegante vorm, in helderblauw of rood. Een lichte en compacte schrijfmachine makkelijk draagbaar én toch duurzaam.
Het toestel is ook technisch mee met zijn tijd. De toetsen zijn lager gepositioneerd voor een betere bereikbaarheid, minder lawaai en een betere respons.

De SMART Brailler is voorzien van een scherm, waarop de getypte tekst getoond wordt in SimBraille en grote letters, gecombineerd met audio-feedback. Dit zorgt voor een multisensoriële leerervaring.

Een zeer groot voordeel van dit toestel is dat ziende leerkrachten in het geïntegreerd onderwijs kunnen volgen wat hun blinde leerlingen schrijven. Ziende ouders kunnen hun kinderen helpen bij het huiswerk.

Het toestel heeft alle functies van een mechanische brailleschrijfmachine, maar je kunt er ook elektronische documenten mee bewerken, bewaren en als tekstbestand uitwisselen via USB.

Eigenschappen- Maximale papierbreedte: 290 mm (42 cellen)
- Gewicht: circa 4.75 kg
- Kleur: blauw


Klanten Reviews van Perkins Brailleschrijfmachine Blauw

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Perkins Brailleschrijfmachine Blauw

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling