• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Beeldschermloep I-see

Fabrikant: I-see
De Beeldschermloep I-see is een complete en gebruiksvriendelijke beeldschermloep met functionaliteit, individueel instelbare gebruikersopties en ergonomisch ontwerp samengevoegd in één! Meer informatie >
 2.668,44
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag

De Beeldschermloep I-see is een complete en gebruiksvriendelijke beeldschermloep met functionaliteit, individueel instelbare gebruikersopties en ergonomisch ontwerp samengevoegd in één!

Tijdens de ontwikkeling van de i-See is rekening gehouden met de verschillende wensen die een beeldschermloep moet kunnen vervullen. Zo kan de i-See gecombineerd worden met alle gangbare TFT-schermen van19 inch en 22 inch. Ook kunnen de instellingen van het apparaat volledig aangepast worden naar de wensen van de gebruiker.

Hoe werkt een beeldschermloep

Op het tableau wordt datgene dat men wil bekijken neergelegd, bijvoorbeeld een tekst (zowel handschrift als gedrukte tekst) of een foto. Deze wordt dan vergroot weergegeven op het scherm.

Beeldschermloepen hebben meerdere standen waarin het apparaat gebruikt kan worden. Zo beschikken beeldschermloepen altijd over meerdere hoogcontrast standen welke ideaal zijn om teksten mee te lezen. Deze hoogcontrast standen vergroten het contrast tot bijzonder hoge intensiteit waardoor de letters duidelijk leesbaar zijn op de achtergrond. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren tekst en/of achtergrond te kiezen bij het lezen. Afgezien van het verhoogde contrast hebben beeldschermloepen ook een zogenaamde fotostand waarmee foto's en beeldmateriaal in heldere kleuren weergegeven kan worden.

Scherpstellen van het beeld

De i-See beschikt over een snelle geruisloze autofocus. Dit houdt in dat u de tekst of afbeelding altijd helder en duidelijk in beeld heeft. Ook het dikste telefoonboek, bijsluiters met kleine letters en foto's ziet u haarscherp in beeld. U heeft hierbij altijd de keuze uit continu autofocus (automatische scherpstelling) en éénmalige autofocus (handmatig scherpstellen).

Speciale LED verlichting

De i-See is voorzien van een speciale levenslange, heldere verlichting. Dit licht is zachter voor uw ogen en de kans op het zogenaamde verblindingseffect is aanzienlijk kleiner. U kunt de i-See dan ook altijd gebruiken, zowel overdag als 's avonds.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een beeldschermloep?

U komt in aanmerking voor een beeldschermloep wanneer een dusdanige visusvermindering (slechtziendheid) wordt geconstateerd dat lezen zonder dit hulpmiddel niet meer of vrijwel niet meer mogelijk is.

Waar kan een beeldschermloep gebruikt worden

Een beeldschermloep kan gebruikt worden in de thuissituatie, op de werkplek en op school.

Worden de aanschafkosten vergoed?

De aanschafkosten voor een beeldschermloep worden volledig vergoed door uw zorgverzekeraar, tenzij uw polisvoorwaarden anders vermelden. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient de beeldschermloep voorgeschreven te worden door een, door de zorgverzekeraar erkende, deskundige.

Procedure

Meestal verwijst de huisarts u door naar een oogarts of een andere deskundige. In Nederland bevinden zich diverse regionale instellingen, waar zeer veel kennis aanwezig is over alle optische hulpmiddelen waaronder beeldschermloepen.


Wie gebruiken de i-See?

Mensen die dusdanig slechtziend zijn dat een bril of handloep niet meer volstaat. Daarnaast wordt de i-See gebruikt door mensen met macula degeneratie, retinitis pigmentosa, diabetische retinopathie, glaucoom en cataract.

Klanten Reviews van Beeldschermloep I-see

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Beeldschermloep I-see

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling