• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Maxcom MM 462 BB GSM Zwart

Fabrikant: Maxcom
De Maxcom MM 462 BB GSM  Zwart is voorzien van diverse functionaliteiten welke het mobiel gebruik voor ouderen sterk vereenvoudigt. Meer informatie >
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
De Maxcom MM 462 BB GSM  Zwart is voorzien van diverse functionaliteiten welke het mobiel gebruik voor ouderen sterk vereenvoudigt. De mobiele telefoon is zeer geschikt voor de niet veel eisende gebruiker. DeMaxcom MM 462 BB GSM  Zwart is het grote broertje van de MaxCom MM 432, belangrijke verschillen zijn het kleurenscherm, Camera, blutooth, MP3 player, voorlees functie van uitgaande oproepen, een zaklamp en de ICE toets. De MaxCom MM462 heeft hierdoor een stuk modernere uitstraling.

Maxcom MM 462 BB GSM  Zwart is voorzien van handige functionaliteiten als; luide ringtones, SOS knop, ICE toets, Groot lettertype, zaklamp, grote toetsen, enzovoort. Via de SOS knop wordt er een alarm verzonden naar een vooraf ingesteld nummer. Dit alarm wordt ontvangen als SMS of als een inkomende oproep.

Maxcom MM 462 BB GSM  Zwart is zo ontworpen dat deze op een volle batterij (li-ion) ongeveer 5 dagen meegaat zonder op te laden, een stanby-tijd tot 120 uur. De maximale gesprekstijd is ongeveer 3 uur. Daarnaast is de telefoon gemakkelijk op te laden via de meegeleverde bureau-lader.

Een prima seniorentelefoon met een moderne uitstraling en handige functionaliteiten. Daarnaast kunt u met deze telefoon eenvoudig SMS'en en bellen!


Eigenschappen- SOS knop
- ICE knop
- Grote verlichte toetsen
- Kleuren display
- Groot lettertype en eenvoudig menu
- Luidspreker functie
- Telefoonboek (tot 300 contacten)
- Bluetooth
- Camera
- Zaklamp
- MP3 Speler
- Instellen van alarmen
- SMS
- MMS
- Snel kies functie
- Luide beltonen en trilfunctie
- Rekenmachine
- Wekker
- FM-Radio
- Toetsvergrendeling
- Bureaulader

Klanten Reviews van Maxcom MM 462 BB GSM Zwart

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Maxcom MM 462 BB GSM Zwart

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling