• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Milestone 312 memorecorder

Fabrikant: Milestone
Milestone 312 is klein en draagbaar, multifunctioneel en betrouwbare memorecorder.
Meer informatie >
 435,13
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Milestone 312 is een hoogwaardig apparaat in het kleinst mogelijke ontwerp. Wij vergelijken het vaak met een ander typisch Zwitsers product. Nee, niet chocolade, maar het Zwitserse leger zakmes. Milestone is klein en draagbaar, multifunctioneel en betrouwbaar. Milestone 312 is speciaal ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking, om hen te helpen in hun werk en privé leven. Milestone 312 kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen.

U kunt er een eenvoudig bruikbaar hulpmiddel van maken met enkele standaard
toepassingen, of een volledig geactiveerd, professioneel apparaat met alle functies actief. De keus is aan u. Gebruik de Milestone 312 als uw dagelijkse metgezel en ervaar de digitale ondersteuning en entertainment die u helpt om hindernissen te overwinnen. Als dit u niet aanspreekt, geniet dan gewoon van de mooist uitziende speler op de markt. Hoe dan ook, goed gedaan! U heeft een Milestone 312 gekocht en u leest zelfs de instructies!

Dus u bent op de goede weg om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: Maak van uzelf een vakkundige Milestone 312gebruiker. Naast de uitgebreide handleiding vindt u op de volgende drie pagina´s een “SnelStart“. Dit is een korte introductie voor u en verklaart in een paar stappen de basisfuncties. Om naar de “Handleiding“ te gaan slaat u de SnelStart over.

De snelle introductie in de wereld van de Milestone 312.Met “SnelStart” leert u om een aantal eenvoudige toepassingen te gebruiken van uw
Milestone 312. de “Snelstart” is ingedeeld in verschillende stappen. In stap nummer één maakt u kennis met de buitenkant van het apparaat met zijn knoppen en aansluitingen. Het is de bedoeling dat u de buitenkant van de Milestone leert kennen en de benamingen kent van de druktoetsen en de aansluitingen. In de volgende stappen zult u de eerste oefeningen doen met het gebruik van de Milestone 312, en kunt u een aantal voorbeeldbestanden afspelen die wij vooraf op het apparaat geïnstalleerd hebben.

VoorbereidingVoordat we een aantal voorbeelden kunnen geven van hoe u de Milestone 312 kunt
bedienen, is het belangrijk dat u de namen kent van de druktoetsen en dat u weet waar ze zich bevinden.

Op het bedieningsoppervlak ontdekt u vijf druktoetsen. De naam van de centrale toets is de “Afspeeltoets”. Nu gaan we omlaag. De volgende druktoets is net zo groot als de “Afspeeltoets” maar is voorzien van een voelbaar x-teken. Dit is de “Menutoets”. De overige drie toetsen zijn kleiner. Als u vanaf de centrale “Afspeeltoets” naar links gaat, komt u bij de “Linker pijltoets“. u kunt hem herkennen aan zijn pijlpunt die naar links wijst. Als u naar rechts gaat, beginnend vanaf de “Afspeeltoets”, komt u bij de “Rechter pijltoets“. Deze heeft ook een
voelbare pijl, maar die wijst naar rechts. Als u naar boven voelt vanaf de  “Afspeeltoets”, zult u hem tegenkomen, de “Opnametoets”. Dit is de bovenste van de 5 toetsen. Deze heeft een ronde inkeping.
Aan de bovenkant van het apparaat zijn drie dingen voelbaar. We beginnen aan de
linkerkant, met de zesde en laatste druktoets. Deze is kleiner en steekt uit de behuizing. Dit is de “Keuzeknop”. In het midden zit een lange opening, de USB-aansluiting. u kunt een verbinding maken middels de meegeleverde USB-kabel en zo communiceren met een computer of één van de speciale uitbreidingen. U laadt de batterij van de Milestone ook op via deze aansluiting, middels een oplader of via de verbinding met de computer. Rechts vindt u nog een aansluiting, maar deze is niet van belang voor gebruikers.

Er bevindt zich slechts één aansluiting aan de onderkant. Deze is voor een hoofdtelefoon. Als u wilt dat de Milestone 312 stil is voor zijn omgeving, plug dan een standaard hoofdtelefoon in.

Klanten Reviews van Milestone 312 memorecorder

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Milestone 312 memorecorder

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling