• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Orion Webbox2 Draadloos

Fabrikant: Minicon
Orion Webbox2 Draadloos biedt u de mogelijkheid om - wanneer het u uitkomt en op abonnementsbasis - te luisteren naar bijvoorbeeld gesproken boeken, kranten en tijdschriften of naar informatieve programma’s zoals Horizon, dat dagelijks een nieuwe aflevering uitzendt. Meer informatie >
 640,62
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Innovatief hulpmiddel voor mensen met een visuele en/of leesbeperking!

Orion Webbox2 Draadloos biedt u de mogelijkheid om - wanneer het u uitkomt en op abonnementsbasis - te luisteren naar bijvoorbeeld gesproken boeken, kranten en tijdschriften of naar informatieve programma’s zoals Horizon, dat dagelijks een nieuwe aflevering uitzendt. Ook kunt u direct over het laatste ANP-nieuws en diverse actuele krantenberichten beschikken, zonder te hoeven wachten op daisy-CD’s. Niet alleen lectuur, maar ook hoorspelen en gesproken televisie-ondertiteling behoren tot de mogelijkheden!


Gebruiksgemak

Naast voordelen als het direct beschikken over de gewenste informatie, onderscheidt de ORIONWebbox zich van andere hulpmiddelen door de uiterst eenvoudige bediening. Met één enkele draaiknop en vier eenvoudige toetsen bent u in staat alles te bedienen. Menu’s worden voor u uitgesproken en u hoeft om te kiezen de gesproken informatie slechts met één druk op de knop te bevestigen. Dit maakt dit hulpmiddel ook uitermate geschikt voor beginnende gebruikers of voor senioren. U beschikt over een schat aan informatie zonder dat u daarvoor een PC nodig heeft.

Hoe werkt de Webbox?

Om de ORIONWebbox te kunnen gebruiken heeft u een internetaansluiting nodig, via kabeltelevisie of ADSL. Eventueel kunnen wij u hierover adviseren. Voor het programma-aanbod wordt onder meer samengewerkt met de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), Aangepast Lezen en Dedicon. Zodoende bent u verzekerd van optimale kwaliteit, actualiteit en variëteit.

De gesproken programmagids van de Webbox wordt automatisch aangepast als er nieuwe uitbreidingen beschikbaar zijn. Het programma-aanbod groeit gestaag met steeds meer mogelijkheden in dat ene kastje. Waarom zou u het met minder doen?

Getest in de praktijk

Voorafgaande aan de introductie van de ORIONWebbox in 2006, heeft er een uitvoerige test plaatsgevonden onder 50 visueel gehandicapten. De testgroep kwam met zeer waardevolle opmerkingen. Alle wensen en aanpassingen die door de testgroep werden gemeld zijn aansluitend aan de proef in het systeem geïmplementeerd en daarna opnieuw getest.

Globaal overzicht programma-aanbod- Gesproken TV-ondertiteling van tien Nederlandse en zes Vlaamse publieke en  commerciële zenders.
- Luister TV: het geluid van NPO 1, 2 en 3
- Gesproken boeken en tijdschriften (apart lidmaatschap bij Aangepast Lezen)
- Actuele nieuwsberichten uit ca. 250 landelijke en lokale kranten, nu.nl, NOS.nl etc.
- Zelf zoeken in Wikipedia, Telefoongids en Gouden Gids
- Dagelijks gesproken Telegraaf (abonnement)
- Tientallen binnenlandse, buitenlandse en regionale radiozenders en themakanalen
- Opgenomen radioprogramma's (podcasts)
- Honderden Hoorspelen van vroeger & nu
- Gesproken TV-Gids Nu & Straks per zender en TV Gids
- Dagelijks audiomagazine Horizon, speciaal voor de Webbox
- Verenigingsnieuws en uitnodigingen voor activiteiten
- ANP-nieuws en weer

Klanten Reviews van Orion Webbox2 Draadloos

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Orion Webbox2 Draadloos

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling