• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Brainz-box met Arti

Fabrikant: Brainz
Brainz-box met Arti is een multi media systeem waarmee het mogelijk is, om allerlei informatie via een TV weer te geven, zoals gesproken kranten, video, teletekst, weer, verkeer etc. Meer informatie >
 471,99
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Brainz-box met Arti is een multi media systeem waarmee het mogelijk is, om allerlei informatie via een TV weer te geven, zoals gesproken kranten, video, teletekst, weer, verkeer etc.

Kan bediend worden m.b.v. de bijgeleverde afstandsbediening of via spraakopdrachten (optioneel). Wordt tevens aangesloten op internet.

De Brainz-Box maakt het u heel gemakkelijk om allerlei informatie (kranten, Internet e.d.) en media (muziek, video, radio) via uw televisie en/of HiFi set weer te geven. De ingebouwde Brainz-VIP (Visually Impaired Person) software kan met een afstandbediening worden bediend en luistert ook naar vragen en opdrachten van de gebruiker (m.b.v. spraakherkenning) en antwoordt met een fraaie spreekstem. Nagenoeg alle functies kunnen ook met spraak worden geactiveerd en gebruikt (d.m.v. een optionele bluetooth microfoon). Onderstaand staat een overzicht van de belangrijkste functies.

Kenmerken- WiFi draadloze netwerk.
- Bluetooth 4.0.
- Razendsnelle 1,6 GHz processor!
- Android 4.1.
- 8 GByte werkgeheugen
- Uitbreidbaar met 32 GBbyte micro-SD.
-Infrarood ontvanger

Aansluitingen- HDMI voor directe koppeling met je TV toestel.
- Stereo audio uitgang voor koppeling met je HiFi.
-Twee USB connectors voor je USB-sticks en harde schijven.
- USB OTG aansluiting voor perifere apparatuur.
- MicroSD uitbreidingsslot (tot 32 GBytes).
- Ethernet voor koppeling met Internet (i.p.v. WiFi)

De Brainz-Box (infrarood) afstandbediening kan tot op een afstand van circa 5 meter vanaf.je TV worden gebruikt. De Airmouse heeft een bereik tot 15 meter.

Als je gesproken opdrachten geeft dan is het bereik bij gebruik van een Bluetooth microfoon circa 10 meter.

Als je via een smartphone spreekt (met daarop onze BB-Remote app) dan is het bereik nog groter (tot 30 meter), afhankelijk van de reikwijdte van je WiFi netwerk.


BRAINZ maakt voor veel functies gebruik van bronnen op het Internet. Aangezien deze bronnen buiten ons beheer vallen kan DSH electronics niet garanderen noch aansprakelijk worden gesteld voor het tijdelijk of permanent niet meer functioneren van sommige van de (meer dan 2000) functies. Wij doen echter ons uiterste best om de functionaliteit van BRAINZ zoveel mogelijk te continueren.  


Klanten Reviews van Brainz-box met Arti

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Brainz-box met Arti

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling