• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

I-zoom Vergrotingssoftware Usb 4.0

I-Zoom vergrotingssoftware voor PC op USB-stick. Installeert zichzelf automatisch waardoor flexibele werkplekken wor-den gecreëerd Meer informatie >
 515,44
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Vergrotingssoftware voor PC op USB-stick. Installeert zichzelf automatisch waardoor flexibele werkplekken wor-den gecreëerd. Vergroot van 1,5x tot 16x, 6 vergrotingsmogelijkheden + verschillende gebruiksinstellingen. Ook mogelijk met Nederlandse spraak. Versie 3.0.

Klein geschreven tekst weer kunnen lezen is voor slechtzienden en blinden een vaardigheid waarvan het belang niet moet worden onderschat. Met de i Zoom Vergrotingssoftware voor PC ontdekt u comfortabele vergrotingssoftware, die uw monitorbeeld naar eigen wens vergroot en aanpast – zonder vermoeide ogen en zonder stress. Naast de individueel aanpasbare vergroting heeft u de keuze uit verschillende kleurinstellingen en spraakfuncties.

De betere hulpmiddelenzorg bij slechter zien!Werken met de iZoom is makkelijk en niet zo ingewikkeld als met andere softwareprogramma’s. U activeert de iZoom door de USB-stick in uw PC te plaatsen. U heeft verder geen installatieprogramma nodig en het werkt dus op iedere PC. DeI-Zoom vergrotingssoftware voor PC is de enige vergrotings– en spraaksoftware die dit kan!

GebruikBevestig de USB-stick eenvoudig aan uw sleutelbos en neem de iZoom overal mee naar toe. Zo kunt u uw e-mails tijdens vakantiereizen bekijken en luisterend lezen, kunt u een presentatie voor uw werk houden of een website bekijken op elke willekeurige PC.Klanten Reviews van I-zoom Vergrotingssoftware Usb 4.0

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: I-zoom Vergrotingssoftware Usb 4.0

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling