• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Supernova Vergroting CD V12 (zonder Spraak)

Fabrikant: Supernova
Supernova Vergrotings CD V12 (zonder Spraak) is perfect voor mensen met minder zicht of wisselende gezichtsscherpte. Meer informatie >
 601,51
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag

Supernova Vergrotings CD V12 (zonder Spraak) is perfect voor mensen met minder zicht of wisselende gezichtsscherpte. Supernova vergroting (voorheen Lunar) is een geavanceerd vergrotingsprogramma dat alles op het computerscherm vergroot. Supernova vergroting vergroot van 1.25 tot 60 maal; tekst, iconen en plaatjes. Wanneer het moeilijk is om het computerscherm af te lezen, kan vergrotingssoftware een uitkomst bieden aan slechtziende computergebruikers.

Een van de veel gebruikte opties is de Focus markering. De muis, cursor, regel en Windows focus kunnen worden gemarkeerd met kleuren en vormen om eenvoudig te zien waar je aan het werk bent. Door deze opties dynamisch in te stellen is alleen de betreffende markering actief waarmee je werkt. Met systeem- en applicatie-instellingen kan de software naar wens ingesteld worden. Er kan bijvoorbeeld voor een applicatie bepaalde kleurinstellingen worden vastgelegd die bij het starten van de applicatie actief worden.
- Van 1.25 tot 60 maal vergroting
- Kies uit 23 hoog contrast kleurschema’s of stel zelf een kleurschema samen
- Keuze uit diverse schermvergrotings stijlen: hele scherm, split screen, window, lens etc.
- Zoeken, downloaden en lezen van vele toegankelijke boeken en tijdschriften zijn in de online bibliotheken van Aangepast Lezen en Dedicon via Supernova te lezen.- Boek eenvoudig binnen Supernova direct geëxporteerd worden in diverse formats.
- Ingebouwde scanfunctie. Hiermee kunnen ingescande documenten en alle soorten PDF domenten worden bekeken en voorgelezen.

Klanten Reviews van Supernova Vergroting CD V12 (zonder Spraak)

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Supernova Vergroting CD V12 (zonder Spraak)

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling